КНИГА – єднає! ВІННИЦЯ – читає!

«КНИГА – єднає! ВІННИЦЯ – читає!» - під таким гаслом пройшов цьогоріч XI фестиваль «VinBookFest», який відбувся в рамках відзначення Дня міста 14-15 вересня. Для гостей та учасників фестивалю організатори підготували багато цікавинок: презентації видавництв та друкарень, авторські зустрічі з місцевими, українськими та зарубіжними письменниками і сценаристами, різноманітні майстер-класи, фотозони. Таких черг за книгами і автографами письменників Вінниця вже й не пам’ятає, а самі письменники були надзвичайно вражені кількістю читаючих вінничан та ідеальною організацією заходу, про що й казали, і писали на своїх сторінках у соціальних мережах.

Фестиваль завершився, та ту потужну енергію світла, тепла, вдячності, єдності, підтримки один одного, оті щирі посмішки, любов до міста, України, співвітчизників, наших захисників, які об’єднав у особистісний простір і випромінював фестиваль, з спрагою вбирав кожен присутній, кожен учасник цього неймовірного дійства, аби забрати з собою, як якийсь неоціненний скарб, як потужний генератор життєвої енергії, який так потрібен зараз кожному з нас.

Працівники бібліотеки - філії №6 взяли активну участь в організації та проведенні заходу. Завідувачка бібліотеки Яворська М.Ф. була модераторкою зустрічі з співавторками творчого об’єднання «НЕСПІЛКА» Катериною Пилипчук, Ганною Синельниковою, Ольгою Науменко, Мар’яною Гінзулою; бібліотекар Івацько С.І. брала участь в організації та  презентації проєкту «Мова. Культура. Німеччина»; бібліотекар Богданюк Л.А. була відповідальною за організацію лаунж-зони на зеленій галявині, де діти могли порозважатися, а батьки відпочити у затінку,  їй допомагала наша невтомна прибиральниця Дмитрук В.М. Бібліотекар Ковтун О.О. кілька днів поспіль допомагав виконувати усі необхідні технічні , і не тільки, роботи на усіх локаціях та тематичних зонах. Колектив нашої бібліотеки щиро вдячний директорці ВМ ЦБС Заквацькій О.П., адміністрації бібліотечної системи та всім-усім колегам за таку добру справу, яку ми разом зробили. Бо, разом ми – сила.


















































 

Коментарі