Ловець миттєвостей життя


Мирослав Дочинець - це великий автор, книгами якого зачитуються багато людей. Працює в філософсько-психологічному напрямку. Його книги стають бестселерами не тільки в Україні, але й за кордоном, так як письменник вміє показати читачеві живу людську у всій її красі і щирості. Його книги можуть зачепити за живе будь-якого читача, бо кожен в якомусь із героїв пізнає самого себе або до болю знайому ситуацію. Згідно відгуками, книга "Многії літа, благії літа" справила справжній фурор своєю появою на книжковому ринку. Одкровення старця про те, як треба жити, які цінності мати, торкнулися багатотисячну публіку. Книга перекладена на безліч мов: італійська, польська, румунська, англійська і навіть японську.

Мирослав Дочинець народився і виріс в Закарпатті, звідси і бере початок його відданість до Батьківщини. У 1977 році поступає на факультет журналістики до Львівського національного університету імені Івана Франка. Письменник любить літературу з раннього дитинства, він не тільки залпом читав книги, але і віддавав до друку власні роботи, починаючи з 6-го класу. Пізніше освоїв ремесло журналіста та працював в різних журналах. Серйозну філософсько-психологічну літературу починає писати з 1980 року. Пік популярності наздогнав автора з виходом книги "Многії літа, благії літа". У той же час з'являється безліч хвалебних рецензій на його адресу, а також позитивних заміток з боку критиків.

У роботах письменника можна побачити щирість, яку так рідко можна зустріти в житті. За вміння передати емоції і у фарбах зобразити події письменник отримав не одну нагороду. Найвідоміші премії: "Журналіст роду в Закарпатті", "Золотий письменник України", "Карпатська корона". Серед робіт можна зустріти: "Вічник", "Світильник слова", "Криничар", "Дами і Адами" і багато інших. Купити їх можна і в нашому інтернет-магазині, скориставшись зручною послугою кур'єрської доставки за заданою адресою. Менеджер незабаром після оформлення заявки зв'яжеться з вами по телефону і уточнить деталі, а також допоможе скорегувати замовлення і надати додаткову консультацію. Товар можна забрати і самостійно, якщо ви живете в Києві, а можна отримати прямо в руки, перебуваючи при цьому вдома, так ви економите і сили, і час.

У бібліотеці було організовано та проведено виставку-персоналію  «Ловець миттєвостей життя», до 65 – річчя від дня народження Мирослава Дочинця.









Коментарі