Талант – то крапля здібностей і море праці (Г.Тютюнник)


    Вчені стверджують, що у кожному таланті є лише 5 відсотків самого таланту, а 95 відсотків – важка праця. Важка праця дітей, батьків і учителів. «У кожній людині є сонце, тільки дайте йому світити», – вважав Сократ.  Хоч обдарованість – це дар, але і він потребує для свого розвитку багаторічної праці і наполегливості.

   Помітити талант у дитини та розкрити його – нелегке завдання, але не для майстрів виробничого навчання ВХПТУ №5 Ковтун Людмили Миколаївни та Афанасьєвої Лариси Григорівни. Дякуючи їм, у нашій бібліотеці було сьогодні стільки світла, як ніколи раніше!


    Сьогодні, 11 квітня,  у бібліотеці-філії №6 ВМ ЦБС справжній ДЕНЬ ТВОРЧОСТІ! В закладі пройшло відкриття виставки творчих робіт учнів Вищого художнього професійно-технічного училища №5, які здобувають професії виконавця художньо-оформлюваних робіт та виробника художніх виробів з кераміки. 
  




  А також відбулися майстер класи з боді-арту і використання сучасних матеріалів у рекламі, які для учнів 7-В класу КЗ ВЛ №13 провели учні групи №5.




    Під час заходу, діти могли не тільки поспостерігати за вправними діями учнів училища, а й мали можливість самі спробувати себе у мистецтві боді-арту, або ж власноруч виготовити чар- квітку з об’ємних матеріалів. Бачили б ви цей захват у дитячих очах! Учні школи засипали організаторів заходу різноманітними запитаннями, але вони швидко і впевнено давали відповіді, демонструючи вже справжній професіоналізм. Маю визнати, це неабияк дивувало присутніх.








    Деякий час прикрашатимуть бібліотеку та милуватимуть око нашим користувачам і виставки декоративних робіт до Великодня, зразки рекламних робіт виготовлених учнями з сучасних об’ємних матеріалів, які вони також привезли з собою.












   Виставка діятиме впродовж квітня і травня. Запрошуємо усіх бажаючих відвідати це дивовижне поєднання дитячого таланту, праці, творчості і краси!






 

Коментарі