Новорічний казковий експрес

Зимовий цикл свят завжди асоціюється з очікуванням якогось дива. З особливим нетерпінням чекають усі приходу Святого Миколая, свято якого в цьому році вперше відзначали 6 грудня. Та найбільше приходу доброго дідуся очікують діти.
20 грудня в рамках проєкту «Вітальня святого Миколая» у  бібліотеці-філії №6 ВМ ЦБС відбулася святкова програма для дітей «Новорічний казковий експрес», на яку з вітаннями та подарунками завітав Святий Миколай. Учасниками святкового дійства були учні 6-В класу Комунального закладу «Вінницький ліцей №12» та інші користувачі бібліотеки.
Всі учасники свята активно долучилася до благодійної акції "Скринька добра", в яку щедро клали різноманітні смаколики, теплі речі, засоби гігієни та багато інших подарунків для наших захисників.
Під час заходу, діти здійснили віртуальну подорож новорічним казковим експресом, яку для них провів веселий машиніст. Під час мандрівки, на дітей чекали різноманітні конкурси, ігри та інші веселі розваги, які для них провели офіціант вагону-ресторану та персонажі  казок – відьма і Котигорошко.
Щиро вдячні Святому Миколаю, Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу та Вінницькому міському голові Сергію Моргунову за солодкі подарунки!







































 


Коментарі