Теплі читання біля каміну

  

В рамках проєкту «Польська полиця в Україні», ініційованого Міністерством культури та національної спадщини Польщі (МКіНС РП) і Міністерством культури та інформаційної політики України, наша бібліотека отримала книги польських авторів українською мовою, за що ми щиро вдячні. До комплекту з 20 нових книжкових видань для дорослих і дітей увійшли твори як класиків, так і  сучасних письменників.
16 грудня наші користувачі зібралися на бібліотечні посиденьки «Теплі читання біля каміну», які підготовили та провели працівники закладу М.Яворська та Л.Богданюк.
Під час заходу, присутні познайомилися з книгою польської письменниці  Юстини Беднарек «Неймовірні пригоди Десятьох шкарпеток», яку переклала з польської для українського читача Божена Антоняк.
Діти з захватом слухали про неймовірні пригоди шкарпеток, з цікавістю розглядаючи ті, які «сушилися» біля книжкового каміну, а дорослі весело сміялися, підморгуючи одне одному, адже у кожній українській родині є свій «величезний мішок шкарпеток без пари».
   Після теплих читань, наші гості ознайомилися з літературою, представленою на «Польській полиці», а бажаючі з задоволенням фотографувалися біля новорічної інсталяції.
















 

Коментарі