Спалахи сирен та блиcкавиць Над Бугом - 101,8 FM

    7 липня співробітники закладу культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система» філій №11 та №6 Анастасія Дворницька та Леонід Борозєнцев, спікери та співорганізатори літературно-мистецького проекту #Під_спалахи_сирен_та_блиcкавиць, який проводиться на підтримку ініціативи МКІП та Держмистецтв щодо популяризації правдивого якісного літературного контенту, дали інтерв'ю у прямому ефірі радіоком­панії «Місто над Бугом».

подробиці за посиланням:
www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=3207908926090664/

     Проект проходить за сприянням «Вінницької міської централізованої бібліотечної системи» та участю творчої ініціативної групи «Coffee-battle».

    Стараниями закладу культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система», організаторів та активу літературно-мистецького проекту його партнерами на сьогодні вже є Вінницький Народний клуб фотомистецтва «Обрій», Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат», МКП «Кінотеатр Родина», реабілітаційний центр Вінницького державного протезно-ортопедичного підприємства, Вище професійне училище №7, кінний клуб AlexDar. 

    Проект набирає популярності, продовжує ширитися та розвиватися, а його майданчиками стають дедалі нові знакові локації Вінниці. Він проходить у різних форматах. Це — концертні програми, онлайн-конференції, відеопоезії тощо.

Фото/Відео © радіоком­панія «Місто над Бугом»

Коментарі