«Спалах» 9. Літературно-мистецький проект у бібліотеці-філії №6

 З квітня 2022 року співробітники закладу культури "Вінницька міська централізована бібліотечна система" філій №11 та №6 Анастасія Дворницька та Леонід Борозєнцев модерують літературно-мистецький проект #Під_спалахи_сирен_та_блиcкавиць, що проходить у різних форматах. Це — концертні програми у багатьох міських локаціях, онлайн-конференції, відеопоезії тощо.

    5.07.2022 «Спалах» №9 відбувся просто неба у дворику бібліотеки-філії №6.
    Цього разу у концерті взяли участь Юлія Богута, Тетяна Шкурак, Світлана Котляр, Олена Кривко-Тарасюк, Людмила Качуровська, Аліса Іванова, Valdomiro De Sintra.

    Спікери, та співорганізатори заходу, співробітники Вінницької міської бібліотечної системи філій №11 та №6 Анастасія Дворницька та Леонід Борозенцев, знайомили слухачів із текстами Катерини Міхаліциної, Маріанни Кіяновської, Марини Понамаренко.

    Традиційно вірші перемежовувалися з авторською піснею. Цого разу на «Спалах» завітали авторка музики на вірші українських поетів Тетяна Скомаровська та поетка-бард Вероніка Остапчук.

   У якості родзинки спікерами під кінець заходу було анонсувано повноформатний сольник Тетяни Скомаровської, який відбудеться у наступний вівторок, 12 липня, о 18:00 у дворику бібліотеки-філії №6.

 

Фото © Мария Тархова, Максим Краснопір

Коментарі