«Листи на фронт» від літературно-мистецького проекту #Під_спалахи_сирен_та_блиcкавиць

 Листи на фронт

    Багато наших знайомих, рідних, близьких сьогодні на фронті. Українці за характером емпатична нація: вміють і хочуть допомагати. Волонтерські об’єднання України намагаються забезпечити наших воїнів усім необхідним: одягом, взуттям, захисною амуніцією тощо.

    Перебуваючи далеко від лінії зіткнення, ми намагаємося всіма силами підтримати бойовий дух наших воїнів, зміцнити зв'язки фронту та тилу. Сила українського супротиву зміцнюється усвідомленням того, що ми на своїй землі, ми єдині у своєму прагненні бути вільними та незалежними.

    Ті, хто проходив строкову службу у Збройних Силах або просто довгий час перебував далеко від дому, знають, наскільки важливі в такі хвилини довгоочікувані листи, дзвінки тих, хто подумки з тобою, і сьогодні новий волонтерський проект "Листи на фронт" саме про це.

    Кожен, охочий, може взяти в ньому участь. Це можуть бути листи зі словами подяки, поетичні рядки, дитячі малюнки для тих, хто нас захищає. Заклад культури "Вінницька міська централізована бібліотечна система" оголошує збір "Листів на фронт" та готовий доставляти їх безпосереднім адресатам.

    Листи можа занести до будь-якої міської бібліотеки та залишити для модераторів проекту #Під_спалахи_сирен_та_блиcкавиць співробітників філій №6 та №11 Леоніда Борозєнцева та Анастасії Дворницької.

Коментарі