Герої у білих халатах

 


День медичного працівника - професійне свято працівників галузі охорони здоров'я України. Відзначається щорічно у третю неділю червня. 


У цей непростий час пліч-о-пліч із лікарями на захист людського здоров'я та життя стають медичні сестри, фельдшери, акушери, лаборанти.


Символічно, що День медичного працівника припадає завжди на вихідний день - неділю, оскільки професія медичного працівника не завжди дозволяє людині, яка її обрала, повністю насолодитись відпочинком у вихідні дні, ба - навіть нічним сном.
Цього року День медика є особливим, і більшість медичних працівників відзначатимуть його на робочому місці, рятуючи поранених військових і цивільних, допомагаючи внутрішньо переселеним українцям. Щиро дякуємо всім медикам за невтомну та важку працю, за тисячі врятованих життів, цінуємо неоціненний внесок кожного із вас у нашу перемогу!

З нагоди Дня медичного працівника колектив нашої бібліотеки із радістю долучається до привітань.
Дорогі медичні працівники, прийміть найщиріші вітання із професійним святом!
Ви представляєте одну із найшляхетніших професій, тому що Ви оберігаєте найбільший дар Господній - людське життя!
У цьому жертовному, щоденному служінні Ви часто не маєте часу на відпочинок, спокій, власні емоції та страх. І вдень і вночі Ви завжди поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час Ви знаходитесь на цілодобовій варті людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Нехай Господь Бог за Вашу мудрість дарує Вам міцне здоров'я та багато сил. 
Щиро дякуємо Вам за все, наші ангели-охоронці у білих халатах!






Коментарі