#Під_спалахи_сирен_та_блискавиць (Part 2).

         У Вінниці на підтримку ініціативи МКІП та Держмистецтв щодо популяризації правдивого якісного літературного контенту, був започаткований мистецький проект #Під_спалахи_сирен_та_блискавиць, який передбачає різні форми спілкування з читачами, учасниками творчих клубів та потенційними користувачами бібліотек.
        Зараз це — літературні відеозаписи за участю вінничан, а також серія творчих зустрічей-концертів наживо.

        Другий «Спалах» відбувся 5 травня у актовій залі Вищого професійного училища №7 (Вул. Київська, 118) за сприянням "Вінницької міської централізованої бібліотечної системи" за участю творчої групи "Кофе-Баттл".

        За традицією на вечорі звучали тексти, як відомих в Україні та за її межами авторів, так і поєтів-вінничан. Цього разу вечір був розпочатий фрагментом короткого есе Ірини Євси, спікери заходу, співробітники Вінницької міської бібліотечної системи філій №17 та №6 Анастасія Дворницька та Леонід Борозенцев, знайомили слухачів із творами Богдани Гайворонської, Ганни Малігон, Марини Пономаренко, Тетяни Ковалевич, Ingi Gerda.

         З вінничан у тематичному концерті взяли участь Дар'я Паламарчук, Марина Кордонець, Тетяна Шкурак, Олег Крушельницький, Валентина Капшук, Свнтлана Котляр, Іван Півторак, Наталя Леньо. Окремим блоком виступили Вероніка Остапчук та Сергій Запіченко.

        Доброю традицією стала співпраця з поетами музиканта гурту ANTARES, Вальтера Моссмана, у його виконанні слухачі змогли почути Річі Блекмор — «Maybe next time», «Anybody There», Blackmore's Night — «Carry On...Jon», Gary Moore — «Loner», John Norum — «Vasastan».  

https://fb.watch/cVV8CWCsCs/ 

Стрім © Катерина Цвігун (Вінницька центральна міська бібліотека імені І.Бевза).
Фото © Сергей Запиченко

 

Коментарі