Осінні читання

Осінь - це надзвичайна, чарівна і казкова пора року. Вона одягає на світ навколо свою специфічну і особливу маску, крізь яку все здається неймовірним і навіть звичайні, на перший погляд, речі стають незабутніми...
Осінь надихає на творчість, філософські роздуми та допомагає усвідомлювати сутність життя. Багато відомих поетів присвятили свої вірші цій чудовій порі року.
В рамках проєкту "Мова. Культура. Німеччина." працівники Центральної міської бібліотеки імені І. В. Бевза та бібліотеки-філії № 6 підготували та провели онлайн захід "Осінні читання", в якому взяли участь відомі вінницькі поети Леонід Борозєнцев, Тетяна Комарова, Ханна Куровська, студенти факультету іноземних мов Вінницького державного педагогічного університету, учні 11 класу КЗ "ЗОШ I-III ст. № 12 ВМР". Під час заходу пролунали вірші про осінь українською, англійською та німецькою мовами. Також учасники заходу із задоволенням почули мелодію А. Вівальді "Осінь" (нім. "Herbst"), переглянули відео про осінь, обговорили прочитані вірші.   




















Коментарі