«Роки летять, а серце не старіє»




Напередодні святкування Міжнародного дня людей похилого віку, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН, говорять про проведення активних дій, щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері. Це і привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь.
Тяжкі випробування випали на долю цих людей. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність.
Працівниками бібліотеки був підготовлений та проведений Літературно-музичний вечір-зустріч «Роки летять, а серце не старіє».
Найактивніші користувачі були відзначені подяками. Алиса Маноджава презентувала свій сбірник віршів у двох томах і подарувала бібліотеці та кращим користувачам. На святкуванні звучали романси та твори авторів і класиків. Присутні отримали гарний настрій та задоволення.











У перший день жовтня в усьому світі прийнято дзвонити своїм бабусям і дідусям, мамам і татам, щоб просто в черговий раз сказати їм, як сильно ви їх любите, і поділитися останніми новинами. Це - не складно. Це - правильно!

Коментарі