Верховенство Духу


3 жовтня в нашій бібліотеці відкрилася виставка творчих робіт члена Національної спілки художників України, київського скульптора Олексія Леонова "Верховенство Духу". Виставка складається з 25 скульптур та 20 фоторобіт, які увічнюють здобутки людства за тисячоліття його історії, зображують шлях вдосконалення та гармонії, якими йде людина і реальні результати цієї наполегливої праці. Упродовж 2005-2019 років понад 150 персональних виставок 37-річного скульптора було проведено майже у всіх країнах Європи, США, Канаді, Південній Америці, Киргизії, Узбекистані, Китаї, Монголії та Японії.
Виставка "Верховенство Духу" мовою скульптурних образів виражає віру в можливості людства, любов до краси, надію на краще майбутнє для всіх людей. Виставка Олексія Леонова несе яскраво виражений позитивний заряд, спрямовує до духовно-моральних ідеалів, сприяє зближенню народів. 

Олексій Леонов - молодий відомий майстер. В період з 2005 по 2018 роки провів понад 100 персональних виставок. Пам'ятники скульптора установлені в різних країнах, таких як: Індія, Китай, США, Італія, Франція, Німеччина, Росія та ін. Роботи Олексія Леонова знаходяться більш ніж в 50 містах світу.

Олексій Леонов народився у м. Суми в 1982 році. Дитинство і юність провів у Києві. Вже в два роки почав ліпити з пластиліну, а з п'яти років взявся і за глину. Становлення скульптура проходило спочатку на факультеті скульптури Державної художньої середньої школи ім. Т. Г. Шевченка, а з часом - у стінах Національної академії образотворчого мистецтва й архітектури в Києві. Навчався Олексій у майстерні професора Швецова В. В. та в аспрантурі під керівництвом академіка В. З. Бородая. У 2008 році Олексій Леонов став членом Національної спілки художників України. Пропонуємо Вашій увазі відео, на якому представлена виставка Олексія Леонова "Верховенство Духу".


Користувачі бібліотеки та мешканці мікрорайону з інтересом ознайомлюються з виставкою.





















Виставка проходитиме у приміщенні бібліотеки до 1 квітня 2021 року. Вхід вільний.

Коментарі