Дигітальний конгрес "Наука і навчання в епоху цифрових технологій"


15-16 листопада 2019 року я взяв участь у дигітальному конгресі "Наука і навчання в епоху цифрових технологій", який відбувся у м. Київ за підтримки Міністерства освіти та науки України та Goethe-Institut в Україні. Під час пленарного засідання розглядалися наступні теми: особливості цифрового навчання, штучний інтелект, перспективні спеціальності майбутнього, трансформація освіти, можливості поєднання формального та неформального навчання. 
Мені пощастило взяти участь у воркшопах, присвячених розвитку навичок із мобільними застосунками та навчальними платформами, дигіталізованому навчанню та вивченню іноземних мов. Надзвичайно цікаво було дізнатися про можливості та перспективи використання дигітальних матеріалів Дитячого університету (KinderUni) для зацікавлених та допитливих дітей у віці 8-12 років та німецького цифрового ЮніорУні (JuniorUni) для шкільної молоді у віці від 12-14 років на заняттях з німецької мови.
Участь у дигітальному конгресі й ознайомлення з сучасними трендами розвитку освіти та науки виявилась дуже актуальною, корисною та пізнавальною.






Коментарі