Європа - наш спільний дім.


Європа - наш спільний дім,
Європа - колиска усіх країн!
Шляхом єдиним прямуй до мети,
Європа - це дім, де живемо я і ти!

День Європи - це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що грунтується на спільних цінностях та інтересах. 
Українська молодь - за європейський вектор розвитку інтеграції держави, бо наш народ із його культурною спадщиною та гуманістичною ментальністю достойний зайняти в Європі гідне місце. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали. Тепер ми повинні брати приклад з європейців: послідовно, наполегливо та зважено впроваджувати європейські стандарти життя, творити Європу у власній державі.
З нагоди Дня Європи в бібліотеці була проведена тематична зустріч "Європа - наш спільний дім. Важливість вивчення іноземних мов в умовах сьогодення". Я розповів учасникам заходу про історію заснування Євросоюзу та традиції святкування Дня Європи в Україні. Діти назвали європейські країни, в яких говорять англійською та німецькою мовами та зробили висновок, що володіння іноземними мовами є ключовою компетенцією 21 століття. 
Гості бібліотеки відвідали гурткову кімнату, в якій проходять заняття гуртків по вивченню англійської і німецької мови та дізнались про участь бібліотеки у проекті Гете-інституту "Заочний абонемент". Я запросив дітей відвідати книжковий фестиваль VinBookFest та взяти участь у святкуванні Дня Європи.











Коментарі