Дзвони Чорнобиля


Чорнобиль ... Чорний біль української землі. 
Минуло 32 роки, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі.
Сьогодні, в річницю тих страшних подій, до бібліотеки, на зустріч з ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС Ярмаком Віктором Івановичем та головою спілки жертв Чорнобиля Мельником Володимиром Петровичем, працівники бібліотеки запросили учнів 7-Г класу ЗШ № 12.
Ліквідатори аварії поділились своїми спогадами про ті страшні події, розповіли про наслідки аварії для мільйонів людей та про наших земляків вінниччан, які брали участь у ліквідації. 
Голова спілки жертв Чорнобиля Мельник Володимир Петрович організовує екскурсії до місця трагедії для молоді, для того, щоб глибше осмислити та усвідомити масштаби трагічних подій 26 квітня 1986 року, розвивати почуття гордості за свій народ і глибоку повагу до людей, які віддали своє життя в ім'я майбутнього, розбудити почуття відповідальності перед настпуним поколінням, прищеплювати любов до рідного краю.









Вінницька поетеса Людмила Качуровська читає власний вірш, присвячений Чорнобильській трагедії



Коментарі