Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить 🎄



У зимову чарівну ніч високо-високо в небі можна почути срібні дзвіночки, то на санчатах їде Святий Миколай. Їдуть санчата поміж зірочками, перїізджають із хмарки на хмарку, дзвоники ніжно дзвонять. А старий місяць весело посміхається, він знає, що в цю ніч всі мусять бути щасливі! Театралізоване дійство "Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить" відбулось 20 грудня в нашій бібліотеці. Гостями та учасниками свята були учні 1-В класу ЗОШ №12, вихованці Ольги Миколаїівни Коцюруби, а також батьки і користувачі бібліотеки.

Дія відбувається на сцені-галявині, де з'являються дійові особи: Нічка, Зірочки, Янголи, а також небажаний гість - чортик Антипко, який намагався зіпсувати дітям свято. Казкове дійство захопило всіх і дорослих і малих. Глядачів вразила неперевершена акторська майстерність маленьких акторів творчої студії "Умійко". Захоплююча квест-мандрівка, цікаві ігри і конкурси від ведучої свята Олени Ковтун викликали у дітей яскраві емоції і чудовий настрій. 

З особливим нетерпінням діти очікували на появу Святого Миколая, щоб проявити свої творчі здібності. У своїх віршах діти звертались до Миколая як до заступника, просили його про милість, мирне життя і світле майбутнє для своєї країни - України. Дитячі мрії здійснились - і кожна дитина отримала подарунок від Святого Миколая, який бажав їм бути чемними, добрими і слухняними. Свято подарувало дітям незабутню казку і можливість вірити у диво.



Ведуча свята Олена Ковтун.


Конкурс "Наряди ялинку".




Нічка - Аня Ткач.


Гра "Сніжки".






Конкурс "Намалюй сніговика".



Янголи - Настя Гепфель та Каріна Касьяненко.



Танець "Сніжинки".



Зірочки - Вероніка Ковальчук та Євгенія Брашовецька.


Чортик Антипко - Гріша Бурлаков.

Святий Миколай - Дмитро Матіюк.








Хоровод з Миколаєм.







Пісня "Я не чемним був у школі".






Бібліоторбинка із зірковими побажаннями.


Коментарі