День Міста - 2016


Сьогодні Вінниця традиційно святкує День Міста. На майдані Незалежності відбулись урочистості з нагоди святкування Дня народження нашої любої Вінниці. У центральні частині міста зібралося багато вінничан та гостей міста. У святкуванні Дня міста взяло участь багато організацій, товариств, закладів освіти та культури.
Долучилися до створення теплої святкової атмосфери і працівники централізованої бібліотечної системи, порадувавши присутніх майстер-класами, книжково-ілюстративними виставками, дитячою ігровою зоною, галявиною по вивченню англійської мови та іншими цікавинками. Наша бібліотека щороку бере участь у святкуванні Дня Міста і це вже стало гарною традицією.

2016 рік указом Президента України проголошений Роком Англійської мови, тому на святі бібліотека №6 та бібліотека №13 представили виставку: "Welcome to English-speaking countries" ("Ласкаво просимо до англомовних країн"), на якій була представлена книжково-ілюстративна композиція літератури англомовних країн, сторінками яких відвідувачі здійснювали цікаву подорож відомими місцями Великобританії. На галявині англійської мови Надія Щусь проводила експрес уроки англійської мови з усіма охочими.

Експрес-уроки з англійської мови від Надії Щусь 



Подорож визначними місцями Великої Британії


Малюки також цікавились англійською мовою





Коментарі