Дружба єднає всіх!


Здавна дружба вважалася високою людською цінністю. Не дивно , що Генеральна Асамблея ООН в 2011 р. оголосила 30-те липня Міжнародним днем дружби. У великому світі людині важко знайти собі вірного друга. Але ми можемо підказати де нових друзів знайти - це наша бібліотека. Сьогодні "Мистецькі вихідні" зібрали справжніх і вірних друзів бібліотеки.

І хоч на вулиці спека - на бібліотечному майданчику весело та гамірно. На дітей чекала цікава подорож країною "Дружба" , яка супроводжувалась веселими конкурсами, іграми на зупинках "Казкова", "Театральна", станція "Ввічливості". Діти створювали разом "Квітку дружби" на пелюстках якої написали правила вірної дружби, ділилися розповідями про свого найкращого друга, пригадували прислів'я та приказки про дружбу.

Увагу маленьких читачів привернула виставка - казка , яка ознайомила дітей з книгами про дружбу і справжніх друзів. У творчій лабораторії разом з бібліотекарем М. Присяжною виготовляли сувенір для друга - квіти з паперу в техніці модульного оригамі "Кусудама". На завершення усі учасники отримали нагороди і солодкі подарунки.

Гра-розминка "Це мій кращий друг і я!"


Гра "Референдум дружби"

Вікторина "Казкові друзі"


Гра "Справжній джентельмен"



Мозковий штурм "Друг - це..."




Квітка дружби





Квіти для друзів


Гра "Стійка піраміда"



Коментарі