Починаймо рідне слово із сторінки Кобзаря



 


   В березенІ місяці ми вшановуємо найбільшого українського генія, Тараса Григоровича Шевченка. Всюди де лишень живут українці, у оселях, чи оселі поза своїми землями, згадують  свого пророка. Вірші Великого Генія українського народу   знає кожен, адже "Кобзар" - це друга Біблія для українців, його перекладено на 100 мов світу.  Ім'я  Шевченка стало для багатьох поколінь символом свободи,  його філософія національною ідеєю, а твори - обов'язковою частиною гуманітарної освіти
   Тарас Григорович Шевченко - поет, драматург,  прозаїк, мислитель, історик, етнограф,  художник, фольклорист який залишив  велику літературну спадщину - понад тисячу творів.
  Тарас Григорович Шевченко - це вічний вогонь,  що ніколи не згасне в серцях нашого народу ми, нащадки, будемо завжди берегти в своїх серцях, той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами. Саме таку інформацію донесла бібліотекар до користувачів при презентації книжково - ілюстративної  виставки "Починаймо рідне слово із сторінки Кобзаря"


Коментарі