Квітуй, розквітай Вінниччини край

 Вінниця — один з обласних центрів України, розташований на річці Південний Буг. Відносно невелике, але комфортне для життя, місто, яке було визнане таким уже шість разів. Вінниця відрізняється доглянутістю, великою кількістю парків, фонтанів, алей для прогулянок. У місті збереглося чимало архітектури ХІХ ст. За кожною спорудою ховається власна історія.
 Територія, на якій розташовується місто, була заселена вуличами та тиверцями. Ці племена входили до складу Київської Русі. Пізніше вінницький край був частиною Галицько-Волинського князівства, Великого князівства Литовського. Зараз Вінниця постійно розвивається, дедалі більше набуває європейських рис. Це проявляється як в архітектурі та транспорті, так і в системі управління, способі життя.
 На презентації виставки "Квітуй, розквітай Вінниччини край" діти дізналися багато цікавинок про наш Подільський край, саме про те, що є сім чудес Вінничини, куди можна поїхати з родиною гарно  відпочити та  корисно провести час .Виставка розкриває історії рідного краю, інформацію про видатних митців та письменників
 .




Коментарі