З неба та сонця наш прапор ясний


  Щороку, напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо одну із головних державних та національних святинь – Державний Прапор України. Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю. 
  До цього свята, бібліотекарі підготували та провели історичну годину " З неба та сонця наш прапор ясний". 
  Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, вільну, сильну, незалежну, процвітаючу державу – Україну.
  З любов’ю до Батьківщини, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної і незалежної держави – синьо-жовтий стяг.  Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праці, краси та багатства рідної землі.
  Сьогодні прапор – з нашими військовими на їхніх плечових шевронах, у рюкзаках та на позиціях. Вони бережно підписують його своїми позивними і віддають побратимам на пам’ять. Він майорить над вільними і звільненими містами України. А українці на окупованих територіях чекають, коли він знову з гордістю розвіватиметься у їхніх містах, селищах та селах.
  Символ України – Державний прапор – осяює наш шлях і веде до Перемоги, надихає на невтомну боротьбу за свою країну, на здійснення добрих справ задля збереження, розвитку та процвітання України! Віримо, впевнені -  так і буде!







Коментарі