Світ душі Ніни Дещенко



15 травня завершила свою роботу персональна виставка вінницької художниці Ніни Дещенко під назвою "Світ моєї душі". Протягом місяця світлицю бібліотеки прикрашали 60 майстерно написаних картин, що вийшли з-під пензля художниці родом з Чернігівщини.
На 63-му році життя здійснилася мрія дитинства Ніни Дещенко взяти до рук пензля й відтворити за допомогою фарб своє бачення світу через образи, кольори і форми.
Своє прагнення малювати майстриня реалізувала досить таки плідно, написала близько трьох сотень картин. Чільне місце в експозиції виставки займають пейзажі, натюрморти.
Ніна Михайлівна має напрочуд гарне відчуття кольору, що помітно в кожному творі. Вона зуміла передати свою любов до природи, в цьому і криється світ її душі.
Користувачі бібліотеки і мешканці нашого мікрорайону і не тільки, мали чудову нагоду відвідати виставку, особисто поспілкуватися з художницею. Свої враження про роботи майстрині поціновувачі мистецтва залишили в книзі відгуків.














 Ніна Михайлівна впевнена, що її полотна додають відчуття щастя і насолоди, вона обіцяє і надалі радувати любителів мистецтва все новими і новими творами.



Коментарі