Урочисте відкриття бібліотеки


Сьогодні о 12-й годині відбулось урочисте відкриття бібліотеки після капітального ремонту. На його проведення з міського бюджету було виділено 977166 грн. Обсяг виконаних робіт - величезний. Відремонтовано та утеплено покрівлю, стіни, підлоги, замінено вікна, облаштовано фасад книгозбірні. Книгозбірню після ремонту упорядковувала «бібліотечна толока» з фахівців ЦБС. Книжковий фонд у 60 тисяч примірників необхідно було відсортувати, почистити та розставити на полиці.

І от нарешті довгоочікуване відкриття. На майданчику перед бібліотекою гостей зустрічали джаз-бенд Вінницької дитячої школи мистецтв та казкові герої. З вітальним словом до присутніх звернулися заступник директора департаменту культури ВМР Ганна Ковальчук та директор Вінницької міської ЦБС Ірина Івасюк. Звучали віншування від читачів, учнів та вчителів шкіл № 12, 13, студентів профтехучилища № 11, вихованців ДНЗ.

Запрошуємо усіх бажаючих відваідати нашу бібліотеку, щоб з користю провести дозвілля. Тут створені комфортні, затишні умови, як для дітей, так і дорослих. Працюють гуртки, є безкоштовний WI-FI,





Коментарі