Літературно-мистецький проект #Під_спалахи_сирен_та_блиcкавиць у реабілітаційнийному центрі.

        У важку для країни годину кожен має робити своє діло. Поети, художники та музыканты сьогодні є однією з артерій, що сполучають фронт та тил, далеких та близьких. Через призму чесної творчості кожного з нас проходять нитки, що зшивають воєдино болі та радості українців, і сьогодні наша задача та обов'язок — в першу чергу вдихати, зміцнювати, зцілювати, об'єднувати українців: героїв, волонтерів та всіх, хто веде справедливу боротьбу із загарбниками.

        З квітня 2022 року співробітники закладу культури "Вінницька міська централізована бібліотечна система" філій №11 та №6 Анастасія Дворницька та Леонід Борозєнцев модерують літературно-мистецький проект #Під_спалахи_сирен_та_блиcкавиць, що проходить у різних форматах. Це концертні програми у багатьох міських локаціях, онлайн-конференції, відеопоезії тощо.

        З червня за ініціативою спікерів проекту заходи відбуваюся також на базі реабілітаційного центру Вінницького державного протезно-ортопедичного підприємства. Це шефське відгалуження, адресоване насамперед воїнам-ветеранам, які проходять реабілітацію у закладі.

        У першій зустрічі взяли участь вінницькі автори Вероніка Остапчук, Олена Кривко-Тарасюк, Роман Костюк, Аліса Іванова, Тетяна Ліщішина, тексти Олега Крушельницького, який не зміг бути присутнім, читала Наталя Леньо


 

Фото ©️ Роман Костюк

Коментарі